Competents/ Gu Gai Gara/ Competentes

para una educación basada en competencias/per una educació basada en competències

Fomentar la lectura

Posted by Guida en 23/06/2011


Els vaig demanar quin era el seu llibre favorit i va resultar ser un de personatges mitològics i fantàstics. Eren uns vertaders experts en la matèria. Es van entusiasmar tant amb la feina que van acabar anant a recomanar el llibre a altres aules.

Anuncios

2 comentarios to “Fomentar la lectura”

  1. Sens dubte, la mitologia permet de treballar moltes competències, no només la lingüística i literària; a més, per ser com és arrel, motor i univers sencer per als humans, connecta també amb els menuts. Molts dels personatges actuals que són importants per a ells, beuen d’herois, déus i animals mitològics. Al meu centre, a propòsit de la setmana temàtica que cada curs celebrem, vam treballar la mitologia durant el curs 08/09. La mestra de 2n de primària i jo mateix -que faig llengua i literatura a secundària- vam fer un projecte interetapa sobre narrativa i mitologia que fou ben interessant. Si teniu interés per saber-ne més, m’agradaria que en véreu la mostra al bloc que fem Paco Raga i jo mateix: unbloceducat. Salutacions.
    Empar Martínez (Escola Gavina)

  2. Guida said

    Empar, és cert que com dius la mitologia és arrel, motor i univers dels humans, i és sorprenent veure amb quina rapidesa els alumnes connecten amb els segus significats. Potser és perquè permet connectar l´art amb l´experiència vital i la filosofia. M´agradaria molt veure la proposta didàctica que vau treballar el curs 08/09. Podries enviar l´enllaç? Coneixes el blog EL FIL DE LES CLÀSSIQUES?. Una abraçada de Sant Joan per tu i en Paco.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: